Developing subject knowledge in design and technology : food technology ; edited by Gwyneth Owen-Jackson.
Τύπος υλικού: ΚείμενοΛεπτομέρειες δημοσίευσης: London: Trentham Books, 2001. Περιγραφή: 129 p. ; 24 cmISBN:- 1858562457
- 664 23
Τύπος τεκμηρίου | Τρέχουσα βιβλιοθήκη | Ταξιθετικός αριθμός | Κατάσταση | Σημειώσεις | Ημερομηνία λήξης | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Books | Βιβλιοθήκη Παιδαγωγικού Ινστιτούτου = Pedagogical Institute Library | 664 DEV (Περιήγηση στο ράφι(Άνοιγμα παρακάτω)) | Διαθέσιμο | Μόνο για εσωτερικό δανεισμό | PEI00042003 |
Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό τον τίτλο.
Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας για να αναρτήσετε ένα σχόλιο.