000 01986nam a2200277 a 4500
001 13951
003 CY-NiPEI
005 20210512065556.0
008 190322s gr gred
040 _bgre
_aCY-NiPEI
082 7 _a641.5
_223
245 1 0 _aΧρυσή κουζίνα :
_bμεγάλη εγκυκλοπαίδεια της διαιτητικής και της διατροφής.
260 _aΑθήνα:
_bΦυτράκης,
_c[19---].
300 _a6 τ. :
_bέγχρ. εικ. ;
_c28 εκ.
505 1 _aΤ. 1. Η ελληνική κουζίνα: μαγειρική - ζαχαροπλαστική - ποτά - κοκτεϊλς -- Τ. 2. Πρόσκληση σε γεύμα 100 μενού από το ορεκτικό ως το γλυκό ένα τέλειο γεύμα σε 60 λεπτά / Enrica Jarrratt, Ermenegildo Muzzlini -- T. 3. Πώς να διαλέγετε και να μαγειρεύετε τα κρέατα / Savina Roggero -- Τ. 4. Η γρήγορη μαγειρική (συναταγές από 5΄έως 45΄ λεπτά) -- Τ. 5. Τα φαγητά του σήμερα: σνάκς σάντουϊτς, πίτσες, σουβλάκια, τοστ, σουπλί, καναπεδάκια κ.λ.π. / Luigi Carcacina, Fanco Maria Quadro -- T. 6. Μαγειρική για δίαιτες (η σύγχρονη διαιτητική ).
650 4 _aΜαγειρική
_925362
650 0 _aΖαχαροπλαστική
_969981
710 2 0 _aΦυτράκης
_4pbl
_9124123
911 _a0011807
_e20190322
_hΤ. 1
_n641.5 ΧΡΥ
_p1
_q15
_r0
_s0
911 _a0011778
_e20190322
_hΤ. 2
_n641.5 ΧΡΥ
_p1
_q15
_r0
_s0
911 _a0011810
_e20190322
_hΤ. 3
_n641.5 ΧΡΥ
_p1
_q15
_r0
_s0
911 _a0011808
_e20190322
_hΤ. 4
_n641.5 ΧΡΥ
_p1
_q15
_r0
_s0
911 _a0011777
_e20190322
_hΤ. 5
_n641.5 ΧΡΥ
_p1
_q15
_r0
_s0
911 _a0011809
_e20190322
_hΤ. 6
_n641.5 ΧΡΥ
_p1
_q15
_r0
_s0
942 _2ddc
_cBK
_iΤ. 6
_h641.5 ΧΡΥ
999 _c13933
_d13933