000 | 01986nam a2200277 a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 13951 | ||
003 | CY-NiPEI | ||
005 | 20210512065556.0 | ||
008 | 190322s gr gred | ||
040 |
_bgre _aCY-NiPEI |
||
082 | 7 |
_a641.5 _223 |
|
245 | 1 | 0 |
_aΧρυσή κουζίνα : _bμεγάλη εγκυκλοπαίδεια της διαιτητικής και της διατροφής. |
260 |
_aΑθήνα: _bΦυτράκης, _c[19---]. |
||
300 |
_a6 τ. : _bέγχρ. εικ. ; _c28 εκ. |
||
505 | 1 | _aΤ. 1. Η ελληνική κουζίνα: μαγειρική - ζαχαροπλαστική - ποτά - κοκτεϊλς -- Τ. 2. Πρόσκληση σε γεύμα 100 μενού από το ορεκτικό ως το γλυκό ένα τέλειο γεύμα σε 60 λεπτά / Enrica Jarrratt, Ermenegildo Muzzlini -- T. 3. Πώς να διαλέγετε και να μαγειρεύετε τα κρέατα / Savina Roggero -- Τ. 4. Η γρήγορη μαγειρική (συναταγές από 5΄έως 45΄ λεπτά) -- Τ. 5. Τα φαγητά του σήμερα: σνάκς σάντουϊτς, πίτσες, σουβλάκια, τοστ, σουπλί, καναπεδάκια κ.λ.π. / Luigi Carcacina, Fanco Maria Quadro -- T. 6. Μαγειρική για δίαιτες (η σύγχρονη διαιτητική ). | |
650 | 4 |
_aΜαγειρική _925362 |
|
650 | 0 |
_aΖαχαροπλαστική _969981 |
|
710 | 2 | 0 |
_aΦυτράκης _4pbl _9124123 |
911 |
_a0011807 _e20190322 _hΤ. 1 _n641.5 ΧΡΥ _p1 _q15 _r0 _s0 |
||
911 |
_a0011778 _e20190322 _hΤ. 2 _n641.5 ΧΡΥ _p1 _q15 _r0 _s0 |
||
911 |
_a0011810 _e20190322 _hΤ. 3 _n641.5 ΧΡΥ _p1 _q15 _r0 _s0 |
||
911 |
_a0011808 _e20190322 _hΤ. 4 _n641.5 ΧΡΥ _p1 _q15 _r0 _s0 |
||
911 |
_a0011777 _e20190322 _hΤ. 5 _n641.5 ΧΡΥ _p1 _q15 _r0 _s0 |
||
911 |
_a0011809 _e20190322 _hΤ. 6 _n641.5 ΧΡΥ _p1 _q15 _r0 _s0 |
||
942 |
_2ddc _cBK _iΤ. 6 _h641.5 ΧΡΥ |
||
999 |
_c13933 _d13933 |