000 | 00956nam a2200241 a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 13935 | ||
003 | CY-NiPEI | ||
005 | 20200629092339.0 | ||
008 | 190320s1973 gr a f 001 gred | ||
040 |
_bgre _aCY-NiPEI |
||
082 | 7 |
_a664 _223 |
|
100 | 1 |
_aΒουδούρης, Εμμανουήλ Κ. _4aut _920493 |
|
245 | 1 | 0 |
_aΤεχνολογια τροφίμων / _cΕμμανουήλ Κ. Βουδούρη. |
260 |
_aΑθήναι: _bΣείριος, _c1973. |
||
300 |
_aτ. : _bεικ. ; _c24 εκ. |
||
504 | _aΠεριέχει ευρετήριο. | ||
505 | 1 | _aΤ. 1. Εισαγωγή, γενικόν μέρος. | |
650 | 4 |
_aΤεχνολογία τροφίμων _929157 |
|
650 | 4 |
_aΤροφή _xΒιομηχανία και εμπόριο _929370 |
|
710 | 0 |
_aΣείριος _4pbl _928367 |
|
911 |
_a013793 _e20190320 _hΤ. 1 _j1973 _n664 ΒΟΥ _p1 _q15 _r0 _s0 |
||
942 |
_2ddc _cBK _iΤ. 1 _h664 ΒΟΥ |
||
999 |
_c13917 _d13917 |