000 02843nam a22003137a 4500
001 103731
003 CY-NiELP
005 20250527104929.0
006 a|||||r|||| 00| 0
007 ta
008 250527s2023 gr ||||| |||| 00| 0 gre d
020 _a9786180148428
_q(σκληρόδ.)
040 _aCY-LiCUT
_bgre
_cCY-NiELP
_dCY-NiELP
_eAACR2
041 0 _agre
082 7 _223
_a641.5
100 1 _aΤσούλης, Γιώργος
_4aut
_9187435
245 _aΜα-γειρεύοντας τις εποχές /
_cΓιώργος Τσούλης.
246 _aΜαγειρεύοντας τις εποχές
260 _aΑθήνα :
_bΨυχογιός,
_c2023.
300 _a232 σ. :
_bφωτ. :
_c26 εκ.
504 _aΠεριέχει ευρετήριο.
520 _aΟ Γιώργος Τσούλης μάς ξεναγεί σε δεκαπέντε μοναδικούς τόπους της χώρας μας, σε ένα οδοιπορικό που έχει σκοπό να ανακαλύψει τα γαστρονομικά της διαμάντια, να μάθει από τις παραδόσεις της και να τιμήσεις τις γεύσεις που ανέκαθεν υπήρχαν στο ελληνικό τραπέζι. Ένα ταξίδι μέσα από τις τέσσερις εποχές του χρόνου, με εναλλαγή μαγευτικών τοπίων σε βουνά και θάλασσες, γνωρίζοντας χωριά, νησιά και περήφανες πόλεις σε όλη την ελληνική επαρχία. Ένα όμορφο μενού τριάντα οκτώ συνταγών που σέβονται την εποχικότητα, τιμούν την εντοπιότητα, αξιοποιούν την κάθε πρώτη ύλη, υπενθυμίζουν την αξία της παράδοσης και παρακινούν τον καθένα να ανακαλύψει τη γαστρονομία της Ελλάδας. Γεύσεις που παντρεύουν την ιστορία της ελληνικής κουζίνας με τη σύγχρονη ματιά του Chef, ιδανικές για τα καθημερινά και γιορτινά σας τραπέζια, γεμάτες άρωμα και ουσία, σαν μια βόλτα στο νησί, σαν ένας περίπατος στο χωριό, σαν μια μεγάλη αγκαλιά στην ελληνική γη και ό,τι απλόχερα προσφέρει.
650 7 _aΔιατροφή και υγεία
_921390
650 4 _aΜαγειρική, Ελληνική
_9171423
700 1 _aΜπουροδήμος, Γιάννης
_4pht
_9187437
710 2 _aΨυχογιός
_4pbl
_987440
942 _cBK
_2ddc
_h641.5 ΤΣΟ
_e23
970 _b2025
_cPanPap
999 _c103731
_d103731