000 | 02843nam a22003137a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 103731 | ||
003 | CY-NiELP | ||
005 | 20250527104929.0 | ||
006 | a|||||r|||| 00| 0 | ||
007 | ta | ||
008 | 250527s2023 gr ||||| |||| 00| 0 gre d | ||
020 |
_a9786180148428 _q(σκληρόδ.) |
||
040 |
_aCY-LiCUT _bgre _cCY-NiELP _dCY-NiELP _eAACR2 |
||
041 | 0 | _agre | |
082 | 7 |
_223 _a641.5 |
|
100 | 1 |
_aΤσούλης, Γιώργος _4aut _9187435 |
|
245 |
_aΜα-γειρεύοντας τις εποχές / _cΓιώργος Τσούλης. |
||
246 | _aΜαγειρεύοντας τις εποχές | ||
260 |
_aΑθήνα : _bΨυχογιός, _c2023. |
||
300 |
_a232 σ. : _bφωτ. : _c26 εκ. |
||
504 | _aΠεριέχει ευρετήριο. | ||
520 | _aΟ Γιώργος Τσούλης μάς ξεναγεί σε δεκαπέντε μοναδικούς τόπους της χώρας μας, σε ένα οδοιπορικό που έχει σκοπό να ανακαλύψει τα γαστρονομικά της διαμάντια, να μάθει από τις παραδόσεις της και να τιμήσεις τις γεύσεις που ανέκαθεν υπήρχαν στο ελληνικό τραπέζι. Ένα ταξίδι μέσα από τις τέσσερις εποχές του χρόνου, με εναλλαγή μαγευτικών τοπίων σε βουνά και θάλασσες, γνωρίζοντας χωριά, νησιά και περήφανες πόλεις σε όλη την ελληνική επαρχία. Ένα όμορφο μενού τριάντα οκτώ συνταγών που σέβονται την εποχικότητα, τιμούν την εντοπιότητα, αξιοποιούν την κάθε πρώτη ύλη, υπενθυμίζουν την αξία της παράδοσης και παρακινούν τον καθένα να ανακαλύψει τη γαστρονομία της Ελλάδας. Γεύσεις που παντρεύουν την ιστορία της ελληνικής κουζίνας με τη σύγχρονη ματιά του Chef, ιδανικές για τα καθημερινά και γιορτινά σας τραπέζια, γεμάτες άρωμα και ουσία, σαν μια βόλτα στο νησί, σαν ένας περίπατος στο χωριό, σαν μια μεγάλη αγκαλιά στην ελληνική γη και ό,τι απλόχερα προσφέρει. | ||
650 | 7 |
_aΔιατροφή και υγεία _921390 |
|
650 | 4 |
_aΜαγειρική, Ελληνική _9171423 |
|
700 | 1 |
_aΜπουροδήμος, Γιάννης _4pht _9187437 |
|
710 | 2 |
_aΨυχογιός _4pbl _987440 |
|
942 |
_cBK _2ddc _h641.5 ΤΣΟ _e23 |
||
970 |
_b2025 _cPanPap |
||
999 |
_c103731 _d103731 |