Χρυσή κουζίνα : μεγάλη εγκυκλοπαίδεια της διαιτητικής και της διατροφής.
- Αθήνα: Φυτράκης, [19---].
- 6 τ. : έγχρ. εικ. ; 28 εκ.
Τ. 1. Η ελληνική κουζίνα: μαγειρική - ζαχαροπλαστική - ποτά - κοκτεϊλς -- Τ. 2. Πρόσκληση σε γεύμα 100 μενού από το ορεκτικό ως το γλυκό ένα τέλειο γεύμα σε 60 λεπτά / Enrica Jarrratt, Ermenegildo Muzzlini -- T. 3. Πώς να διαλέγετε και να μαγειρεύετε τα κρέατα / Savina Roggero -- Τ. 4. Η γρήγορη μαγειρική (συναταγές από 5΄έως 45΄ λεπτά) -- Τ. 5. Τα φαγητά του σήμερα: σνάκς σάντουϊτς, πίτσες, σουβλάκια, τοστ, σουπλί, καναπεδάκια κ.λ.π. / Luigi Carcacina, Fanco Maria Quadro -- T. 6. Μαγειρική για δίαιτες (η σύγχρονη διαιτητική ).