government library

Ενιαίος Κατάλογος Κρατικών Βιβλιοθηκών
ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Εικόνα εξωφύλλου από Amazon
Εξώφυλλο από Amazon.com
Εξώφυλλο από Google Jackets
Κανονική προβολή Προβολή MARC Προβολή ISBD

Παραδοσιακοί οικισμοί Κύπρου / ΕΜΠ Σχολή Αρχιτέκτονων Μηχανικών ; επιμέλεια Μ. Αποστόλου.

Κατά: Συντελεστής(ές): Τύπος υλικού: ΚείμενοΚείμενοΓλώσσα: Greek, Modern (1453- ), Αγγλικά Λεπτομέρειες δημοσίευσης: Αθήνα : ΕΜΠ Σχολή αρχιτεκτόνων μηχανικών, 2003.Περιγραφή: 2 τ. : εικ., σχεδ., πιν. ; 20 x 27 εκISBN:
  • 9789602546154
  • 9789963794249
  • 9602546190
Θέμα(τα): Ταξινόμηση DDC:
  • 23 720.95693
Περιεχόμενα:
Τ. 1. Οικισμοί Λόφου & Κάτω Δρύς -- τ. 2. Πάνω Λεύκαρα.
Περίληψη: Οι εργασίες που παρουσιάζονται στον τόμο αυτό έχουν εκπονηθεί από ομάδες σπουδαστών της Σχολής Αρχιτεκτόνων του ΕΜΠ, στο μάθημα αρχιτεκτονικής, μορφολογίας και ρυθμολογίας, “Αρχιτεκτονική ανάλυση παραδοσιακού οικισμού”. Το μάθημα αυτό που καθιερώθηκε με τη σημερινή του μορφή από το 1982, αποτελεί συνέχεια μακράς διδακτικής παράδοσης στη μελέτη και άσκηση των σπουδαστών σε θέματα που πραγματεύονται τη ζωντανή αρχιτεκτονική μας κληρονομιά. Στη διαμόρφωση αυτής της κατεύθυνσης στους σπουδές συνέβαλε κυρίως η προσωπικότητα των καθηγητών Δ. Πικιώνη με τη βαθιά του πίστη στις αξίες της απλής λαϊκής μας παράδοσης, εκφρασμένη στο θεωρητικό και εφαρμοσμένο έργο του και του Π. Μιχελή με το ευρύτατο θεωρητικό του έργο.
Επισημειώσεις από αυτή τη βιβλιοθήκη: Δεν υπάρχουν επισημειώσεις σε αυτή τη βιβλιοθήκη για αυτό τον τίτλο. Συνδεθείτε για να προσθέσετε επισημειώσεις.
Αντίτυπα
Τύπος τεκμηρίου Τρέχουσα βιβλιοθήκη Συλλογή Ταξιθετικός αριθμός Αριθμός αντιτύπου Κατάσταση Ημερομηνία λήξης Barcode
Books Books Κεντρική Βιβλιοθήκη Τμήματος Πολεοδομίας NFIC 720.95693 ΕΘΝ (Περιήγηση στο ράφι(Άνοιγμα παρακάτω)) 1 τ.2 Διαθέσιμο POL00002259

Περιλαμβάνει βιβλιογραφία.

Τ. 1. Οικισμοί Λόφου & Κάτω Δρύς -- τ. 2. Πάνω Λεύκαρα.

Οι εργασίες που παρουσιάζονται στον τόμο αυτό έχουν εκπονηθεί από ομάδες σπουδαστών της Σχολής Αρχιτεκτόνων του ΕΜΠ, στο μάθημα αρχιτεκτονικής, μορφολογίας και ρυθμολογίας, “Αρχιτεκτονική ανάλυση παραδοσιακού οικισμού”. Το μάθημα αυτό που καθιερώθηκε με τη σημερινή του μορφή από το 1982, αποτελεί συνέχεια μακράς διδακτικής παράδοσης στη μελέτη και άσκηση των σπουδαστών σε θέματα που πραγματεύονται τη ζωντανή αρχιτεκτονική μας κληρονομιά. Στη διαμόρφωση αυτής της κατεύθυνσης στους σπουδές συνέβαλε κυρίως η προσωπικότητα των καθηγητών Δ. Πικιώνη με τη βαθιά του πίστη στις αξίες της απλής λαϊκής μας παράδοσης, εκφρασμένη στο θεωρητικό και εφαρμοσμένο έργο του και του Π. Μιχελή με το ευρύτατο θεωρητικό του έργο.

Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό τον τίτλο.

για να αναρτήσετε ένα σχόλιο.