Survey on the organisation of marketing poultry meat with special emphasis on broilers.
Τύπος υλικού: ΚείμενοΣειρά: ; 58Λεπτομέρειες δημοσίευσης: [Paris]: Organisation for Economic Co-operation and Development, [1961]. Περιγραφή: 193 p. : ill. ; 24 cmΘέμα(τα): Ταξινόμηση DDC:- 338.1765 21
Τύπος τεκμηρίου | Τρέχουσα βιβλιοθήκη | Συλλογή | Ταξιθετικός αριθμός | Κατάσταση | Σημειώσεις | Ημερομηνία λήξης | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Books | Βιβλιοθήκη Κέντρου Παραγωγικότητας = Productivity Center Library | Reference | 338.1765 SUR (Περιήγηση στο ράφι(Άνοιγμα παρακάτω)) | Διαθέσιμο | Μόνο για εσωτερικό δανεισμό | CPC00001061 |
Browsing Βιβλιοθήκη Κέντρου Παραγωγικότητας = Productivity Center Library shelves, Collection: Reference Κλείσιμο περιήγησης ραφιού(Απόκρυψη περιήγησης ραφιών)
Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό τον τίτλο.
Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας για να αναρτήσετε ένα σχόλιο.