Χρυσή κουζίνα : μεγάλη εγκυκλοπαίδεια της διαιτητικής και της διατροφής.
Τύπος υλικού: ΚείμενοΛεπτομέρειες δημοσίευσης: Αθήνα: Φυτράκης, [19---]. Περιγραφή: 6 τ. : έγχρ. εικ. ; 28 εκΘέμα(τα): Ταξινόμηση DDC:- 641.5 23
Ελλιπή περιεχόμενα:
Τ. 1. Η ελληνική κουζίνα: μαγειρική - ζαχαροπλαστική - ποτά - κοκτεϊλς -- Τ. 2. Πρόσκληση σε γεύμα 100 μενού από το ορεκτικό ως το γλυκό ένα τέλειο γεύμα σε 60 λεπτά / Enrica Jarrratt, Ermenegildo Muzzlini -- T. 3. Πώς να διαλέγετε και να μαγειρεύετε τα κρέατα / Savina Roggero -- Τ. 4. Η γρήγορη μαγειρική (συναταγές από 5΄έως 45΄ λεπτά) -- Τ. 5. Τα φαγητά του σήμερα: σνάκς σάντουϊτς, πίτσες, σουβλάκια, τοστ, σουπλί, καναπεδάκια κ.λ.π. / Luigi Carcacina, Fanco Maria Quadro -- T. 6. Μαγειρική για δίαιτες (η σύγχρονη διαιτητική ).
Τύπος τεκμηρίου | Τρέχουσα βιβλιοθήκη | Ταξιθετικός αριθμός | Αριθμός αντιτύπου | Κατάσταση | Σημειώσεις | Ημερομηνία λήξης | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Books | Βιβλιοθήκη Παιδαγωγικού Ινστιτούτου = Pedagogical Institute Library | 641.5 ΧΡΥ (Περιήγηση στο ράφι(Άνοιγμα παρακάτω)) | Τ. 1 | Διαθέσιμο | Μόνο για εσωτερικό δανεισμό | PEI00011807 | ||
Books | Βιβλιοθήκη Παιδαγωγικού Ινστιτούτου = Pedagogical Institute Library | 641.5 ΧΡΥ (Περιήγηση στο ράφι(Άνοιγμα παρακάτω)) | Τ. 2 | Διαθέσιμο | Μόνο για εσωτερικό δανεισμό | PEI00011778 | ||
Books | Βιβλιοθήκη Παιδαγωγικού Ινστιτούτου = Pedagogical Institute Library | 641.5 ΧΡΥ (Περιήγηση στο ράφι(Άνοιγμα παρακάτω)) | Τ. 3 | Διαθέσιμο | Μόνο για εσωτερικό δανεισμό | PEI00011810 | ||
Books | Βιβλιοθήκη Παιδαγωγικού Ινστιτούτου = Pedagogical Institute Library | 641.5 ΧΡΥ (Περιήγηση στο ράφι(Άνοιγμα παρακάτω)) | Τ. 4 | Διαθέσιμο | Μόνο για εσωτερικό δανεισμό | PEI00011808 | ||
Books | Βιβλιοθήκη Παιδαγωγικού Ινστιτούτου = Pedagogical Institute Library | 641.5 ΧΡΥ (Περιήγηση στο ράφι(Άνοιγμα παρακάτω)) | Τ. 5 | Διαθέσιμο | Μόνο για εσωτερικό δανεισμό | PEI00011777 | ||
Books | Βιβλιοθήκη Παιδαγωγικού Ινστιτούτου = Pedagogical Institute Library | 641.5 ΧΡΥ (Περιήγηση στο ράφι(Άνοιγμα παρακάτω)) | Τ. 6 | Διαθέσιμο | Μόνο για εσωτερικό δανεισμό | PEI00011809 |
Browsing Βιβλιοθήκη Παιδαγωγικού Ινστιτούτου = Pedagogical Institute Library shelves Κλείσιμο περιήγησης ραφιού(Απόκρυψη περιήγησης ραφιών)
Τ. 1. Η ελληνική κουζίνα: μαγειρική - ζαχαροπλαστική - ποτά - κοκτεϊλς -- Τ. 2. Πρόσκληση σε γεύμα 100 μενού από το ορεκτικό ως το γλυκό ένα τέλειο γεύμα σε 60 λεπτά / Enrica Jarrratt, Ermenegildo Muzzlini -- T. 3. Πώς να διαλέγετε και να μαγειρεύετε τα κρέατα / Savina Roggero -- Τ. 4. Η γρήγορη μαγειρική (συναταγές από 5΄έως 45΄ λεπτά) -- Τ. 5. Τα φαγητά του σήμερα: σνάκς σάντουϊτς, πίτσες, σουβλάκια, τοστ, σουπλί, καναπεδάκια κ.λ.π. / Luigi Carcacina, Fanco Maria Quadro -- T. 6. Μαγειρική για δίαιτες (η σύγχρονη διαιτητική ).
Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό τον τίτλο.
Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας για να αναρτήσετε ένα σχόλιο.