Food facts : a study of food and nutrition / Delia Clarke, Elizabeth Herbert.
Τύπος υλικού: ΚείμενοΛεπτομέρειες δημοσίευσης: [Hampshire]: Macmillan, [1988]. Περιγραφή: vii, 263 p. : ill. ; 28 cmISBN:- 0333336135
- 641.3 23
Τύπος τεκμηρίου | Τρέχουσα βιβλιοθήκη | Ταξιθετικός αριθμός | Κατάσταση | Σημειώσεις | Ημερομηνία λήξης | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Books | Βιβλιοθήκη Παιδαγωγικού Ινστιτούτου = Pedagogical Institute Library | 641.3 CLA (Περιήγηση στο ράφι(Άνοιγμα παρακάτω)) | Διαθέσιμο | Μόνο για εσωτερικό δανεισμό | PEI00040179 |
Includes index.
Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό τον τίτλο.
Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας για να αναρτήσετε ένα σχόλιο.