Eggs, milk and cheese / by Ninette Lyon and Peggie Benton.
Τύπος υλικού: ΚείμενοΛεπτομέρειες δημοσίευσης: London: Faber & Faber, 1971. Περιγραφή: 228 p. ; 23 cmISBN:- 0571083021
- 641.67 23
Τύπος τεκμηρίου | Τρέχουσα βιβλιοθήκη | Ταξιθετικός αριθμός | Κατάσταση | Σημειώσεις | Ημερομηνία λήξης | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Books | Βιβλιοθήκη Παιδαγωγικού Ινστιτούτου = Pedagogical Institute Library | 641.67 LYO (Περιήγηση στο ράφι(Άνοιγμα παρακάτω)) | Διαθέσιμο | Μόνο για εσωτερικό δανεισμό | PEI00008338 |
Browsing Βιβλιοθήκη Παιδαγωγικού Ινστιτούτου = Pedagogical Institute Library shelves Κλείσιμο περιήγησης ραφιού(Απόκρυψη περιήγησης ραφιών)
Η εικόνα εξωφύλλου δεν είναι διαθέσιμη Η εικόνα εξωφύλλου δεν είναι διαθέσιμη | ||||||||
641.59495 SAL Meals and recipes from ancient Greece / | 641.59562 ΜΙΧ Το τετράδιο της Ερατώς : η Σμυρναϊκή κουζίνα (1867-1919) : συνταγές και ιστορία / | 641.66 LYO Meat at any price / | 641.67 LYO Eggs, milk and cheese / | 642.381 ΠΑΚ Γενικά ηλεκτρονικά / | 642.4 COL Success in principles of catering / | 642.8 SMI The creative art of table decorations / |
Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό τον τίτλο.
Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας για να αναρτήσετε ένα σχόλιο.