The science and technology of foods / R. K. Proudlove.
Τύπος υλικού: ΚείμενοΛεπτομέρειες δημοσίευσης: London: Forbes Publications, 1989. Έκδοση: 2nd edΠεριγραφή: 250 p. : ill. ; 24 cmISBN:- 0901762628
- 664 23
Τύπος τεκμηρίου | Τρέχουσα βιβλιοθήκη | Ταξιθετικός αριθμός | Κατάσταση | Σημειώσεις | Ημερομηνία λήξης | Barcode | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Books | Βιβλιοθήκη Παιδαγωγικού Ινστιτούτου = Pedagogical Institute Library | 664 PRO (Περιήγηση στο ράφι(Άνοιγμα παρακάτω)) | Διαθέσιμο | Μόνο για εσωτερικό δανεισμό | PEI00029224 |
Includes index.
Δεν υπάρχουν σχόλια για αυτό τον τίτλο.
Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας για να αναρτήσετε ένα σχόλιο.